BedUp je postelja, ki se pospravi pod strop.
Utrip mesta · dom

Če imate majhno stanovanje in morate gledati na vsak kvadratni centimeter, je dvižna postelja BedUp francoskega proizvajalca Décadrages, idealna rešitev za vas. Pospravljena pod strop prihrani namreč kar 4 kvadratne metre prostora.

BedUp znamke Décadrage je dvižna postelja premična po višini (ne gre za dvižno posteljo v omari kot smo vajeni), ki se pospravi pod strop. Na voljo so tri različice in sicer elegantna BedUp Cocoon, minimalistična BedUp Vision in ”študentska” BedUp Campus, ki vse na kreativen način karseda maksimirajo majhen prostor.

V času neaktivnosti se postelja skrije pod strop, v času spanja ali počitka pa se kot dvigalo spusti na tla. Seveda pri tem obstaja tudi možnost, da spite v zraku, ko lebdite nekaj metrov nad tlemi, a to priporočamo samo tistim, ki med spanjem niste nagnjeni k padanju iz postelje, ki ne hodite v spanju in vam sredi noči ni treba na stranišče. Za varnost sistema se po zagotovilih proizvajalca sicer ni za bati.

PREBERITE ŠE: Viseča postelja za zasanjano poletje “Kodama Zome”

Postelja BedUp je na dnu opremljena z razsvetljavo, ki služi kot stenske luči ali kot ambientalna svetloba, ko je spuščena. Vsekakor je ta dvižna postelja več kot praktična rešitev za vse tiste, ki pazijo na vsak kvadratni, ne meter, ampak centimeter.

BedUp je postelja, ki se pospravi pod strop.Odpri galerijo
Vrtni gugalnik Volo Volo – vrtni gugalnik za dva Nova slovenska blagovna znamka Quotelife Quotelife – nova slovenska blagovna znamka, ki bo polepšala naš dom Pomirjujoč otroški stol 'Soothing Chair' Pomirjujoč otroški stol Dorje Benussi Zložljiva garaža GazeBox GazeBox – zložljiva garaža, ki je lahko tudi nadstrešek ali vrtna uta · · · ·