Beefcake kopalke se zgledujejo po kopalni modi 20ih let
Utrip mesta · moda

Beefcake Swimwear, enodelne retro kopalke, primerne za oba spola, so nov projekt na Kickstarterju, ki navdih črpa iz modnega sveta 20. let prejšnjega stoletja. Namenjene so samozavestnim fantom in dekletom, ki jim je estetika pomemben način izražanja. Narejene so iz trpežnega materiala in finančno dostopne vsakemu žepu.

Kickstarter so preplavile Beefcake Swimwearenodelne retro kopalke, primerne za oba spola. Beefcake Swimwear s svojim dizajnom in konceptom izražajo močno sporočilo, da moramo biti ljudje odprti za nekonvencionalne ideje, tako v svetu mode kot tudi, ko pride do vprašanj ob bolj perečih, političnih nesoglasij.

Kopalke Beefcake Swimwear se zgledujejo po modi, ki je vladala v 20. letih prejšnjega stoletja. Model kopalk je enodelen, kar je še posebej primerno za tiste, ki se ob razgaljenemu trebuhu ne počutijo najbolj prijetno. Možen je nakup dveh različnih potiskov: The Original in The Dreamboat.

Del okoli prsnega koša je narejen iz nekoliko bolj debelega blaga, kar nudi ženskim uporabnicam potrebno oporo. Kopalke Beefcake Swimwear so cenovno dosegljive kopalke, narejene iz trpežnih materialov in primerne za vse vrste postav. Več o izdelku si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

PREBERITE ŠE: Moške kopalke 2017: letos bodo “in” krajše in ožje kopalke

nike-x-adidas-slides-shirtnyc-01-960x640 Adidas x Nike – legendarni natikači, za tiste, ki imajo radi obe znamki Balenciaga Arena Balenciaga Arena – torba za 2000 evrov, ki je videti kot Ikeina torba za 70 centov Ray-Ban Meteor Vrnitev kultnih sončnih očal Ray-Ban Meteor Kanye West s kolekcija nakita Yeezy Kanye West še s kolekcijo nakita Yeezy