mediaspeed8353
Utrip mesta · zdravje & lepota

Prava in trajna lepota v resnici prihaja iz nas samih, a zunanji videz je tisti, ki nam daje samozavest in zadovoljstvo. In tega se dobro zavedajo tudi pri Medexu, kjer so po letih razvoja in z uporabo domačega znanja ustvarili kozmetiko Beesecret. Izjemna novost temelji na čebeljem strupu, našo kožo pa lahko razvajamo s serumom in kremo.

Delovanje čebeljega strupa so poznali že v starem Egiptu in Grčiji. Njegove učinke so cenile civilizacije na Kitajskem, danes pa znova odkrivamo izjemno delovanje čebeljega strupa, ki povečuje prekrvljenost kože, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Povečuje tudi mikrocirkulacijo, s čimer postane koža spet čvrsta in napeta, njen videz pa naravno mladosten. Učinku čebeljega strupa nekateri pravijo celo ‘naravni botoks’.

PREBERITE ŠE: TOP 8: NAJBOLJŠI ŽENSKI PARFUMI ZA POLETJE 2017

Kozmetika s čebeljim strupom je priljubljen negovalni ritual mnogih znanih osebnosti, uporabljajo jo celo dame na britanskem dvoru. Beesecret razkriva skrivnost čebeljega strupa v serumu in kremi. Izdelka Beesecret sta na voljo na www.beesecret.si, v Medexovi trgovini v Ljubljani, veleblagovnici Nama v Ljubljani, izbranih trgovinah Kompas Shop, prodajalni Travel Value and Duty Free na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani in trgovini Grajski čebelnjak na Blejskem gradu.

cover-ucinki-orgasma Dobrobitni učinki seksa, ki delujejo še 48 ur po odnosu cover-kozarcivode 8 kozarcev vode na dan – mit ali resnica? shutterstock_615445586 Moderni odnosi – zakaj so tako neodporni in krhki? 1cover-tatoo 15+ neverjetnih tatujev, ki brazgotine spreminjajo v umetniška dela · · · · ·