bellroy-passport-sleeve-wallet-review-5
Utrip mesta · moda

Če so že naše elektronske naprave vedno tanjše, naj bo tudi denarnica. A kar je najpomembneje, brez odpovedovanja polni vsebini neštetega. Prefinjena linija usnjenih izdelkov Bellroy namreč ponuja uporabne rešitve stanjšanja naših denarnic tako za vsakdanjo uporabo, kot tudi na potovanjih.

V svoji očarljivi majhnosti skriva nešteto predalčkov, ki poskrbijo za elegantno, brezkompromisno nošenje vseh potrebnih plačilnih sredstev.
Cena: 55 evrov

Elegantni rokav, v katerega odlično zdrsnijo vse neštete poslovne vizitke in kreditne kartice.
Cena: 49 evrov

Polna po meri, saj se znotraj skriva še tanjša listnica. Tako pride prav v vsakdanjih opravilih, ko želimo s seboj nositi vse in še več ter ob hitrih opravkih ali nočnih zabavah, ko potrebujemo le nekaj bankovcev.
Cena: 115 evrov

Denarnica neskončnih razsežnosti lahkotno nudi prostor za shranjevanje kreditnih kartic, veikih bankovcev in celo kovancev.
Cena: 79 evrov

Ohranjajoč obstoječo estetiko, ponuja skrite predalčke, s katerimi lahko ločimo vsebino glede na pomembnost in pogostost uporabe.
Cena: 79 evrov

V svojem minimalističnem izgledu poleg predalčka za shranjevanje potnega lista vsebuje tudi pametne dodatke, kot je reža za letalske karte in pero za številna izpolnjevanja obrazcev na poti.
Cena: 89 evrov

Združujoč funkcionalnost denarnice in ovitka za vse pomembne potovalne dokumente v eni sami vitkosti.
Cena: 105 evrov

Kate Moss (13) - Copy Kate Moss – Ikona, ki po 25-ih letih kariere še vedno obrača glave diesel Ženska kolekcija Diesel za pomlad/poletje 2014 original2 Ura za 220 tisoč evrov kot poklon LaFerrariju slider_05 Modre vezalke, ki povlečejo celo tovornjak ·