Bentley Bentayga Falconry
Utrip mesta · mobilno

Dandanes ni prav nič posebnega, če si prostor v avtomobilu delite s psom. Problem nastane takrat, ko imate za domačega ljubljenčka sokola, nimate pa primernega prevoznega sredstva za izlete v dvoje. To težavo je zdaj odpravil Bentley in predstavil unikatno predelano Bentaygo Falconry za ljubitelje teh eksotičnih ptic.

Lov s pticami ujedami je na bližnjem vzhodu rezerviran za vladajoče ljudi in temu primerno je tudi Bentayga razkošna in luksuzno opremljena. Za tega posebnega Bentleyja je zaslužno podjetje Mulliner, ki je znano po svojih predelavah in izdelavah ekskluzivnih vozil. Avtomobil je unikaten in namenjen ljubiteljem ptic ujed, saj se vse vrti okoli njih. Kar v sredinski konzoli je nameščeno prenosljivo ptičje stojalo, tako da vam bo pernati sopotnik vedno ob strani. V armaturno ploščo je vdelana intarzija s podobo puščave in sokola, ki je narejena iz kar 430 kosov lesa. Prtljažni prostor zasedata dve plutovinasti omarici, v katerih se nahaja vse potrebno za delo s pticami. Prva vsebuje daljnogled, GPS-sistem za lociranje ptice, kapuco za njeno glavo in še zaščitno rokavico za vas. V drugi boste našli odejo, skodelice in termosteklenice.

PREBERITE ŠE: BENTLEY BENTAYGA MULLINER – SUV Z RAZKOŠJEM PREDSEDNIŠKEGA APARTMAJA

Upamo, da smo tako rešili težavo za vašo ptico ujedo in da ne boste imeli več skrbi z neprespanimi nočmi, ko boste iskali rešitev zase in vašega pernatega prijatelja.

Galerija slik: Bentley Bentayga Falconry

Bentley Bentayga FalconryOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover XTND: električna skejterska deska z umetno inteligenco Rolls-Royce Sweptail Rolls-Royce Sweptail: najdražji in edini na svetu cover-honda-civc-grand Nova Honda Civic: zdaj še z vročo ritko 1000-500-citymagazine-cover Ali je to najhitrejši Volvo?