Bentley Bentayga Field Sports Edition
Utrip mesta · mobilno

Pri ceni, višji od 200.000 evrov, Bentley Bentayga najverjetneje ni prvi avtomobil, ki bi si ga izbrali za off-road užitke in aktivnosti na prostem. Kljub temu je Bentley v sodelovanju z Mullinerjem, opremil Bentygo s paketom Field Sports, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da postanete najmogočnejši lovec daleč naokoli.

Z majhno pomočjo izdelovalca pušk Purdey je Bentleyu in Mullinerju uspelo dodati posebno noto v prtljažni del Bentayge. Velika škatla ima predale na vodilih in jih lahko poljubno odpiramo in zapiramo, ne da bi se nam bilo pri tem treba stegovati v notranjost prtljažnika. V posamezne predale lahko spravite kopico stvari, od paketov za prvo pomoč, osvežilne pijače ali celo dodatno strelivo. Seveda je to v prvi vrsti še vedno Bentley Bentayga in ima tako kot vsi ostali primerki tega SUV-ja prostor za kozarce in ohlajeni šampanjec. Med zadnjimi sedeži imamo usnjeni kovček, v katerega lahko pospravimo dve puški. Po želji lahko dokupimo še Purdeyevo torbo dobrot, v kateri najdemo spalno vrečo, nepremočljivi plašč, telovnik, čevlje in še kaj. Vsi ti dodatki so ravno tako kot Bentley ročno izdelani iz najbolj kakovostnih materialov. Trenutno je Bentley Bentayga s paketom Field Sports  edinstveni primerek, v kolikor pa bo za ta dodatek dovolj zanimanja, ga bodo ponudili vsem zainteresiranim kupcem.

PREBERITE ŠE: BENTLEY BENTAYGA FALCONRY – NAJBOLJ LUKSUZNA PTIČJA KLETKA NA SVETU

Galerija slik: Bentley Bentayga Field Sports Edition

Bentley Bentayga Field Sports EditionOdpri galerijo

SCG 004S Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 004S: hiperavtomobil, za katerega bomo zagotovo še slišali Infiniti QX50 z edinstvenim motorjem Infiniti QX50 z edinstvenim motorjem Električna deska Stark Mobility Električna deska Stark Mobility, ki je drugačna od drugih električnih desk GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept GMC Sierra 2500HD All Mountain Concept: nikoli več ne boste obtičali v snegu · · · ·