Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase
Utrip mesta · mobilno

Nobenega dvoma ni, da pri Bentleyju izdelujejo vrhunske avtomobile. A kljub temu se najdejo takšni, ki jim obstoječa medosna razdalja ni dovolj in si želijo še daljše. Za 25 centimetrov, če smo natančni.

Ker pri Bentleyju ne stojijo križem rok, so ugodili tudi tistim muham petičnežev, ki si želijo njihovega še daljšega Mullsanna. Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase ima za 25 centimetrov daljšo medosno razdaljo v primerjavi s standardno različico Mulsanna, celoten avtomobil pa je zdaj dolg kar 5.825 mm.

To pomeni, da bodo imeli potniki na zadnjih sedežih še več udobja in bodo še bolj sproščeni. Novosti te posebne ‘podaljšane’ izvedenke lahko najdemo v novih 21-palčnih platiščih Radiance in prednji maski z vzorcem Serenity. V notranjosti nas na sedežih pozdravi izvezena ‘londonska panorama’, zastavo Union Jack pa lahko vidimo na zadnjih stebričkih avtomobila.

Galerija: Bentley Mulliner Mulsanne Extended Wheelbase

Bentley Mulliner Mulsanne Extended WheelbaseOdpri galerijo

NAWA Racer Nawa Racer: hibridno električno motorno kolo s ‘superbaterijo’ Porsche Macan GTS Novi Porsche Macan GTS: nadgradnja Porschejevega vročega križanca download (17) D-Fly Dragonfly: prestiž med električnimi skiroji Bandit9 EVE LUX Bandit9 EVE LUX: futuristično motorno kolo · ·