150 let
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kaj bi raje? Živeli 150 let in se odpovedali seksu ali živeli okoli 80 let in uživali v mesenih užitkih? Če (!) gre verjeti profesorju Alexu Zhavoronkovu, direktorju fundacije Biogerontology Research Foundation, lahko ljudje živimo tudi 150 let. In v čem je trik? Odreči se moramo seksu.

Bi radi živeli 150 let? Kdo ne bi! To ni nemogoče, in v to verjame tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), a po oceni profesorja Alexa Zhavoronkova se boste morali za to odpovedati seksu, ki da je zgolj motnja, ki nam jemlje energijo. Bi bili pripravljeni plačati tako visoko ceno za tako dolgo življenje? Kajti kaj sploh ostane od življenja, če ta ne vključuje seksa?

36-letnik verjame, da nam bi odlašanje poroke, otrok in redna vadba prinesli precej daljšo pričakovano življenjsko dobo.

PREBERITE ŠE: Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad

Ob tem dodaja, da sam sploh ne namerava umreti. In medtem ko je ta trditev precej za lase privlečena, je ocena, da bo v bližnji prihodnosti 100 let norma, precej bolj realistična, prikimava pa ji tudi WHO.

PicMonkey Collage Mo Ganji – to so najlepši linearni tatuji! Raven trebuh 10 živil za raven trebuh – živila, ki topijo maščobo na trebuhu 15. oktober 2015 15. oktober je dan zdravih dojk Čudežno zdravilo iz ingverja, medu in limon. Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad · ·