Menswear Dog
V zraku · buzz buzz

Čudovita novica za vse, ki svoje štirinožne prijatelje radi lepo oblečete! Ustvarjalni dvojec, ki stoji za projektom Menswear Dog – mladoporočenca Dave Fung in Yena Kim – se je odločil ustvariti prvo modno kolekcijo za urejene pse.

Navdih za oblikovanje kolekcije Menswear Dog sta Dave Fung in Yena Kim poiskala v čudovito krojeni moški modi. Do sedaj je projekt deloval zgolj kot blog, na katerem redno objavljata fotografije njunega 4-letnega psička Bodhija, oblečenega v dejanska moška oblačila. Ker pa sta s psičkom, ki je prava modna diva, na medmrežju dvignila veliko prahu in pridobila ogromno sledilcev na socialnih omrežjih, je to vsekakor vodilo v širjenje znamke.

Na strani Indiegogo lahko sofinanciramo njuno najnovejšo idejo, par pa obljublja, da bo z deležem zbranega denarja ponudil pomoč newyorškemu pasjemu zavetišču.

Valentinova filmska noč bo erotična in nostalgična Poligon – prvi kreativni center v Sloveniji 10 tiskanih oglasov lanskega leta, ki ujamejo našo pozornost Znan ožji izbor 2014 Sony World Photography Awards · ·