BIG-BERRY-exterior-frontal
Utrip mesta · destinacija

V Big Berry Lifestyle Resortu boste uživali v romantičnem pobegu v dvoje, na aktivnih počitnicah s svojo družino, lahko pa od tukaj preizkusite tudi oddaljeno delo v okolju brez stresa!

Big Berry Luxury Lifestyle Resort je prvi luksuzni resort ob reki Kolpi, ki leži v očarljivem naselju Primostek. Kombinacija naravnih lepot in luksuznih mobilnih hišic ustvarjajo popolnoma nov koncept življenjskega sloga, ki ponuja sproščujoče počitniško okolje in edinstveno doživetje. Na posestvu je le sedem hišic, ki vsakemu gostu zagotovijo zasebnost, ki jo potrebuje. Vsaka mobilna hiška ima poleg vsega notranjega udobja tudi svoj prostor za sproščanje, opremljeno teraso, na voljo pa so namestitve tako za pare kot tudi za večje družine. Dobrodošli so tudi vaši hišni ljubljenčki.

Vsak dan je na voljo domač zajtrk z lokalnimi sestavinami. Privoščite si lahko masaže, uporabljate skupni žar in koristite storitev pranja perila. Tukaj nudijo tudi opremo za vodne športe in brezplačna kolesa, z doplačilom in na zahtevo pa se lahko sprostite v skupni vroči kopeli. V okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so kolesarjenje, vožnja s kanujem in pohodništvo.

Big Berry Lifestyle Resort (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Mountain view Glamping (Foto: Booking.com) Mountain view Glamping: pravljični razgled na najvišje gore Slovenije ortenia-jost-gantar-izbor-80-mala Eko apartmaji Ortenia: razkošni glamping v naravi s šestimi zvezdicami Chalet Alpske sanje (Foto: Booking.com) Chalet Alpske sanje: rajska lepota nad Logarsko dolino 67296540_384525615537563_6853715481442989172_n Skrita od radovednih pogledov: čudovita plaža v bližini Opatije, kjer bi se lahko kopali celo poletje! · ·