bikebox24-offen_bmw
Utrip mesta · mobilno

V urbanem okolju čedalje pogosteje srečujemo električne in ‘klasične’ bencinske skuterje, saj postaja ta oblika prevoza čedalje bolj priljubljena. Izjema niso niti motorna kolesa, ki se prav tako z lahko prebijajo skozi gost promet.

Majhna velikost, nizka teža in učinkovita poraba goriva so prednosti, zaradi katerih se njihovo število povečuje. Zaradi vseh teh lastnosti, se z njimi preprosteje prebijemo skozi mestno gnečo, so pa to tudi lastnosti, ki nepridipravom povzročajo manj težav pri kraji naši enosedih jeklenih konjičkov. Tako se pojavi potreba, da bi svojega lepotca spravili na varno mesto, kjer bi bil zaščiten tudi pred vremenskimi vplivi. V tem primeru je BikeBox 24 kot nalašč za vas.

BikeBox 24 je prenosljivo ‘skladišče’ za vaše motorno kolo, ki je narejeno iz trdožive plastike in ga lahko postavite v zadnji del domače garaže ali kar na dovoz. Sistem za odpiranje je podprt s pnevmatskimi oporniki, na voljo pa imamo še trpežno cilindrično ključavnico. S pomočjo BikeBox 24 bo vaše motorno kolo vedno pripravljeno za akcijo, suho in zavarovano pred nepridipravi.


Audi e-tron Audi e-tron: prvi popolnoma električni Audijev SUV Kia Ceed GT Kia Ceed GT: 201 konjska moč in agresiven dizajn Lexus Digital Outer Mirrors Lexus Digital Outer Mirrors: stranska ogledala bodo postala preteklost ezgif.com-webp-to-jpg eVTOL: prvi leteči taksi na električni pogon · · · ·