Kamin bioKamine Louvre
Utrip mesta · dom

bioKamine Louvre je samostoječi kamin, ki posnema obliko steklene piramide, ki vodi v sloviti muzej Louvre v Parizu. Omogoča občudovanje ognja z vseh kotov, zanj pa ne potrebujete dimnika, saj deluje ne bioetanol.

bioKamine Louvre je, kot že ime pove, navdihnila razvpita steklena piramida Ieoha Minga Peia, ki vodi v znameniti pariški narodni muzej Louvre, ki je najbolj obiskan muzej na svetu in hkrati zgodovinski spomenik.

PREBERITE ŠE: Kobi – robot, ki kosi travo, puha listje in kida sneg namesto vas!

Samostoječi kamin Louvre je izdelan iz ognjevarnega (keramičnega) stekla in kovine, podstavek pa je na voljo bodisi v črni bodisi v beli barvi. Prozorno steklo omogoča opazovanje ognja z vseh štirih strani, kot vsi kamini podjetja bioKamine pa se zanaša na bioetanol.

Kamini na bioetanol so kombinacija odprtega kamina s keramičnim gorilnim elementom, ki deluje na etilni alkohol iz prečiščenega in filtriranega alkohola, ki ga pridobivajo iz koruze, krompirja oz. melase, zato ne potrebujejo dimnika, saj ne povzročajo dima, prav tako ne proizvajajo pepela in čudnih vonjav. Kamin moderno-elegantnega videza lahko po mili volji prestavljate iz prostora v prostor.

Kamin na bioetanol bioKamine Louvre:

Kamin bioKamine LouvreOdpri galerijo

Klubska mizica Ozzio Newood Ozzio Newood: klubska mizica, ki postane jedilna miza za 10! Dom slovenskega oblikovanja – pop-up stanovanje v Ljubljani Vrata odprl Dom slovenskega oblikovanja, ”pop-up” stanovanje, opremljeno s slovenskimi izdelki Nahrbtnik za dron Lowepro Lowepro – nahrbtniki za drone Spalnice po svetu My Room Project: mladi po svetu so nas spustili v svoje spalnice · ·