Birbox ponuja tudi temnejša piva
Utrip mesta · svet po moško

Birbox ni običajna spletna trgovina. Birbox je prva spletna trgovina s pivom v Sloveniji, ki nam omogoča, da se na pivo kar naročimo. Ponuja širok izbor slovenskih in tujih piv, ki nas vsak mesec pričakajo pred vrati. Če še ne veste, kaj kupiti svojemu dragemu, je Birbox naročnina na pivo idealno last minute darilo.

Birbox ponuja tri naročnine na pivo – pri izbiri standard naročnine vsak mesec na dom dobimo enak izdelek. Druga možnost je, da mesečno izberemo novo pivo. Tisti najbolj pogumni, se lahko prepustijo izboru poznavalcev piva in vsak mesec na dom dobijo pivo presenečenja.

V kolikor se vam zdi ideja, da bi se naročili na pivo, malce preveč, a bi vseeno želeli preizkusiti nekaj novega, potem vas bo stran navdušila zaradi izredno raznolike ponudbe. Največ piv prihaja iz Belgije, a v izboru najdemo tudi naša, češka, ameriška in druga piva. Ponuja 26 kategorij piva, od običajnih, kot so Pilsner, Dunkel in Lager, do eksotičnih, kot sta Winter Warmer in sadna piva. Še tako izkušenemu pivcu se bo verjetno zgodilo, da kakšnega piva ne bo poznal.

Če ste se v izboru izgubili, vam stran ponuja tudi pakete raznolikih piv, ki zagotavljajo, da najdete najljubšega. Nas so še posebno navdušili božični pivski paketi, predvsem Peliconov izgleda še posebno privlačno. Birbox naročnina na pivo je idealno darilo za vse ljubitelje piva. Ne glede na to, kateri paket boste izbrali pa po pameti – saj veste – minister za zdravje opozarja: “Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!”.

 

Birbox

 

PicMonkey Collageobleke Shinesty: kolekcija “božičnih” moških oblek cover Ideje za moška darila – zanj PicMonkey Collagecover Slowatch: nove moške ure Hugo Boss Orange Touching his perfect beard. Close-up of young bearded man touching his beard while standing against grey background Prva pomoč za Movember – pripomočki za urejanje brade in brkov ·