BeFunky-collage (45)
V zraku · dizajn

Vonj torte je brez dvoma privlačen, a zakaj ne bi svojega naslednjega rojstnega dneva popestrili s svečkami, ki oddajajo dišavo, izdelano posebej za vas?

Podjetje Birthdate Candles je predstavilo edinstvene sveče, kakršnih si doslej niste mogli niti zamisliti. Vsaka od 366 sveč namreč oddaja posebno dišavo, prilagojeno datumu vašega rojstnega dne.
Ustvarjalci so pri snovanju dišav sodelovali z mojstrskimi parfumerji, pod drobnogled pa so vzeli tudi astrologijo, numerologijo in tarot karte. Na ta način jim je uspelo določiti, katere sestavine uvrstiti v posamezne svečke.

Sveče, ki tehtajo približno 400 gramov, gorijo med 60 in 80 ur. Kupci jih prejmejo v stekleni embalaži, primerni za recikliranje ali za ponovno uporabo. Naravni mešanici sojinega, kokosovega in mareličnega voska so dodana najrazličnejša dišeča olja.

Na svečah lahko obenem opazimo podrobne opise značaja glede na dan vašega rojstva. Kot primer: ljudje, rojeni 25. novembra, so praviloma polni energije, ambiciozni in marljivi, zanje pa je značilno tudi, da uživajo v svobodi. Po drugi strani se velikokrat zanašajo na druge, saj so pogosto neodločni in nepotrpežljivi. Pri sproščanju jim bo pomagala dišava s kombinacijo vrtnice, eteričnega olja neroli in vodne lilije.

Redna cena rojstnodnevnih svečk znaša 48 dolarjev (preračunano 43 evrov), trenutno pa jih je mogoče dobiti že za 38 dolarjev (preračunano 34 evrov). Na žalost jih zaenkrat lahko naročijo le prebivalci ZDA.

Unnecesary Inventions: najbolj "bedasti" izumi, ki so RESNIČNO nekoristni Unnecesary Inventions: najbolj “bedasti” izumi, ki so RESNIČNO nekoristni Mars Dust Globe Mars Dust Globe: globus, ki posnema prašno nevihto na Marsu Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl Z blazino SS Snacker do brezmejne zabave. SS Snacker: odštekana blazina, narejena za vaju, prigrizke in pijačo