Danes bi se jim smejali: obrvi zvezdnic, ki so neposrečene
Utrip mesta · zdravje & lepota

To, kar se je zgodilo z modo osemdesetih, se je zgodilo tudi z obrvmi devetdesetih. Zvezdnice, ki jih danes krasijo tudi goste in lepe obrvi, ki so postale hit zaradi Care Delevingne, so nekoč nosile veliko bolj neposrečene obrvi. Se še spomnite tega lepotnega trenda?

Nekoč so imele precej neposrečene obrvi, celo bizarne, danes pa so videti brezhibno. Slavne osebnosti so po navadi med prvimi, ki sledijo modnim smernicam, in tudi če čas pokaže, da je bil določen trend modni faux pas, bodo le redke lepotice priznale, da so trend takrat naravnost oboževale. A dokazi ostajajo – tukaj so fotografije znanih lepotic, ki so imele nekoč nekoliko neposrečene obrvi.

Galerija: Obrvi slavnih lepotic danes in nekoč!

Angelina Jolie danesOdpri galerijo

PicMonkey Collageeubos Nagradna igra: krema Eubos Hyaluron Perfect Night Repair – za manj gubic eubos 1 Eubos Hyaluron Perfect Night Repair – inovativna rešitev za gubice Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Nagradna igra: Philipsov depilator Satinelle Prestige za mokro in suho uporabo Crocsi škodujejo zdravju Crosci so škodljivi za vaše zdravje – nad Crocse še pediatri ·