sava
V zraku · buzz buzz

Tu ni govora o enojajčnih dvojčkih, niti ne o dvojčkih. Gre za antropomorfne, torej človeku podobne oblike predmetov in živalske različice ljudi. Če je nekoliko manj presenetljivo, da najdemo dvojnika v risanem junaku- večina teh je vendarle nastala po nekem vzorcu iz avtorjeve glave, ki ga je stkala socializacija- pa gola in tudi bizarna naključja locirajo ”najdišče” tam, kjer ne bi nikoli iskali.

Če iščete dvojnika se ne omejujte samo na ljudi, saj vas ta morda čaka v podobi živali ali celo predmeta. Hmmm… ste to morda vi v prejšnjem življenju?

PREBERITE ŠE: Pasji dvojniki v takšni in drugačni obliki

Očitno koncept ”six degrees of seperation” (šest stopenj ločenosti med nami in vsemi drugimi na Zemlji), ki prikazuje, kako je svet majhen in ki pravi, da smo vsi med sabo povezani preko zelo kratke poti, seže tudi zunaj človeškega teritorija. Ko torej naslednjič oprezate za dvojnikom ne iščite le po ”darwinistično”, torej samo med ljudmi in opicami, kajti kot boste videli, se podobnosti na tem svetu skrivajo v živih in neživih podobah.

Lasje Justina Timberlaka (iz časa N'Sync) in nudeljni so gotovo v sorodu.Odpri galerijo
PicMonkey Collage Kaj otroci na različnih koncih sveta jedo za zajtrk PicMonkey Collage Noč čarovnic: 10 najboljših make-up idej nlb Nagradna igra – NLB študentom podarja 5×200 evrov za najemnino Fashion lifestyle, beautiful young woman with longboard. Lightle 11 načinov kako ostati pozitivni v negativnem svetu · · ·