PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Ali lahko dejansko postanemo Barbie ali Ken? Nerealni lepotni standardi, ki jih predstavljajo punčke Barbie, so sporna točka med tistimi ki menijo, da otrok morda ne smemo izpostavljati “čudovitemu” svetu težav s samozavestjo o lastnem telesu, preden se naučijo govoriti. A tako zagotovo ne menita 23-letni Quentin Dehar in 20-letna Anastasia Reskoss, ki sta šla skozi številne telesne preobrazbe, da bi se tako počasi spremenila v Barbie in Kena.

Resnična Barbie in Ken? Zdi se nemogoče. Zdi se povsem nerealno. Zdi se, da se nikoli ne bo zgodilo … če nimamo dovolj denarja. Par iz Pariza, 23-letni Quentin Dehar in 20-letna Anastasia Reskoss, je s pomočjo popolnega zdravstvenega osebja, maskerjev, injekcij za ustnice, operacij nosu, povečanja oprsja, injekcij botoksa in polnil za lica zapravil več kot 300 tisoč ameriških dolarjev, da bi bil videti kot Barbie in Ken.

PREBERITE ŠE: Instagram račun punčke Barbie kot parodija na “hipstersko” življenje

Anastasia je povedala, da je imela med odraščanjem v lasti več kot sto barbik. Ker se nikoli ni počutila kot lepo dekle, se je obrnila k barbikam, ki so zanjo zmeraj predstavljale popolnost.
Quentin se je za preobrazbo odločil, ker sta mu všeč materialno bogastvo in milijarderski slog življenja, ki ga očitno živi lutka Ken. Quentin zdaj vozi Porsche in se oblači kot Ken.

V fotogaleriji si lahko ogledamo par, ki bi naredil vse, da bi bil videti (in da bi živel) kot Barbie in Ken.

Par, ki želi izgledati kot Barbie in Ken.Odpri galerijo
Umetnine iz mikrobov Agar art: umetnost iz bakterij Skulpture iz morskih odpadkov Fascinantne skulpture iz morskih odpadkov Zveza in priejateljstvo Kako tudi v zvezi obdržati svoje prijatelje? Klepet 10 načinov, kako postati boljši v klepetu