cover-blackhydro
Utrip mesta · kulinarika

Trgovske police so preplavljene z energijskimi pijačami in vsaka ima svojo zgodbo. Enako velja za Black Hydro, ki jo proizvaja Black Insomnia, znana sicer po svoji izjemno močni kavi. Poglejmo si, kaj nam njena zgodba govori.

Pri Black Insomnia brezkompromisno trdijo, da ponujajo najmočnejšo kavo na svetu, zrna pa prihajajo iz Brazilije, Ekvadorja, Gvatemale in Ruande. Kava je popolnoma brez dodatkov, krasi pa jo sladek okus. Tako močna je, da za dober start v teden zadostuje že dobra skodelica. Black Hydro je njihova ustekleničena pijača, v kateri je mineralna voda s pH-vrednostjo 7,5 ter 100 miligrami njihove najmočnejše kave. V pollitrskih plastenkah Black Hydro je čista mineralna voda, polna elektrolitov, kar bo zadostovalo za dobro hidracijo, kofein pa vam bo dal ‘brco v rit’. Kupite jo lahko sicer samo v paketu 12 plastenk.

Cena za paket je dobrih 21 evrov.

Galerija – Black Hydro:pijača, ki vas bo “brcnila v rit”

Black Hydro – pijača, ki vas bo" brcnila v rit".Odpri galerijo
Screen-Shot-2016-05-24-at-3.48.29-pm-1 copy TOP 7: Absurdne kombinacije jedi, ki so lahko NORO okusne Kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju Kavarna in restavracija Švicarija: raj v Tivoliju beerfest copy Danes je svetovni dan piva. Na zdravje! 2017_07_FF_FB_citymagazine_1000x500 FerFud DUEL: fini grižljaji po fer ceni