Black Swan Superyacht - strupena superjahta
Utrip mesta · mobilno

Ultra luksuzna jahta Črni labod (Black Swan), ki jo je oblikoval Timur Bozca, očara vsakogar, ki ima oko za stil, razkošje, tehnologijo in ljubi potovanja po morju. Ta koncept jahte je bil zasnovan, da lastniku omogoči prvovrstno izkušnjo v vožnji in potovanju. Tu je Black Swan Superyacht – strupena superjahta!

Kaj predstavlja ultra luksuzna jahta Black Swan?

Ekstremnost in ekskluzivnost.

Ko govorimo o zunanji uporabnosti, je treba omeniti preproste linije, ki so kombinirane z dramatičnimi koti in zavoji. Oblikovalec je težil k oblikovanju aerodinamične zunanjosti, ki daje plovilu prepoznaven videz, hkrati pa vedno znova izboljša učinkovitost. Med glavne značilnosti modela spada vključevanje dveh sprednjih balkonov, ki sta zaščitena s steklenimi ograjami. Od tu se razprostira čudovit pogled na morsko okolico.

Vse je zasnovano z razlogom.

Ploščad za helikopter je na zgornji palubi in je dostopna s skritim dvigalom. Zanimiva je steklena stena, ki se razteza od glavnega krova do zgornjega nivoja pod krmo.

Prevladujejo izjemni detajli.

Eden bolj očarljivih dejavnikov plovila je okno trikotne oblike, ki ga najdemo v srednjem delu ladje. Različno veliki trikotniki namreč omogočajo prihod svetlobe v prostor, hkrati pa ustvarjajo občutek nadgradnje oblike.

Black Swan Superyacht – strupena superjahta temelji na konceptu, ki ga vseskozi spremljajo aluminij, črna barva in premišljeni oblikovni zaključki. Ustvarjena je razlika med sobami v notranjosti. Bela barva prevladuje na območju glavnih površin, medtem ko so kabine opremljene v zemeljskih tonih. Superjahta sprejme do 12 ljudi, ki lahko zasedejo mesto v glavni suiti in šestih apartmajih za goste. Zadnji del plovila gosti plažo z bazenom in bahavim stopniščem.

PREBERITE ŠE: Impresivne super jahte, ki so danes naprodaj

Za izboljšanje potovalne izkušnje potnikov je luksuzna superjahta, opremljena s štirimi motorji, ki lahko dosežejo skupno moč do 23.172 konjskih moči. Medtem ko je potovalna hitrost okoli 20 vozlov, je največja hitrost 28 vozlov. Črna morska pošast je dolga približno 10,2 metra.

Mazzanti Evantra Millecavalli Mazzanti Evantra Millecavalli – najhitrejši ”azzurro” Novi Renault Clio (2017) Novi Renault Clio (2017) bo nastajal v Revozu Najboljše električne rolke 2016 Najboljše električne rolke – za rolkanje brez znojenja Mini Clubman All4 Scrambler Mini Clubman All4 Scrambler – gorski Mini ·