Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K
V zraku · tehnologija · gadgeti

Predstavljamo revolucionarno kamero Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, ki vas bo navdušila s priročnim dizajnom in najnovejšo digitalno tehnologijo. Kaj dela to napravo tako izjemno?

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K ima senzor, ki uporablja koncept standarda mikro štiri tretjine in je sposoben snemati v ločljivosti 4096 x 2160. Svetlobna občutljivost tipala ISO je 25 600. Tako bo mogoče ustvariti HDR-fotografije in odlične posnetke v slabih svetlobnih pogojih.

Velikanski 5-palčni zaslon na dotik bo močno olajšal vašo uporabo fotoaparata. Urejanje fotografij in spreminjanje nastavitev kamere še nikoli ni bilo tako preprosto. Fotografije bodo shranjene na kartico D/UHS-II ali CFacst 2.0 v formatu RAW in ProRes. Kamera bo zajela do 120 posnetkov na sekundo.

Kamera je združljiva s številnimi drugimi napravami. Ponuja priključke Mini XLR, HDMI in USB-C, ob tem pa podpira tudi brezžično omrežje Bluetooth. Pozabiti ne smemo niti na 4 vgrajene mikrofone in 3D LUT barvno emulacijo.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K je kot nalašč za snemanje kratkih filmov, dokumentarcev, potovalnih blogov, porok, športnih dogodkov … Nova kamera se je s svojo učinkovitostjo pripravljena po robu postaviti profesionalnim hollywoodskim kameram.

Galerija – Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4KOdpri galerijo

img_cam96_header Polaroid Originals 600 ’96 Cam': barvita vrnitev v preteklost this-terrifying-device-reads-your-mind-and-i-do-not-understand-it-nor-want-to-1500x1000 Ta zastrašujoča naprava lahko sliši vaše misli p-1-this-adorable-robot-connects-lonely-millennials Fribo: robot za same in osamljene Aspire_S24_overview_hero_large Acer Aspire S 24: najtanjši Acerjev ‘vse v enem’ računalnik doslej · · ·