Blade Shadow.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vsak navdušenec nad računalniškimi igrami si želi, da bi bil njegov računalnik sposoben vse najnovejše igre prikazovati v kar se da dobri kakovosti. Blade Shadow Cloud-based Gaming PC vam bo pri tem pomagal. Nameščene programe bo namreč prenesel v računalniški oblak.

Računalnik Blade Shadow se povezuje s podatkovnim centrom, v sklopu katerega lahko shranjujete podatke na Xeonovem procesorju. Na bralno-pisalnem pomnilniku je 12 GB prostora, medtem ko vam bo v celoti omogočeno shranjevanje kar 256 GB vsebin. Izjemna grafična kartica podjetja NVIDIA računalniku omogoča prikazovanje 60 osvežitev slike na sekundo v ločljivosti 4K oziroma UltraHD.

Izjemno zmogljiv osebni računalnik ima sicer že predhodno nameščen operacijski sistem Windows 10. Visokotehnološka naprava je zaščitena pred okvarami strojne opreme.

Če vas je Blade Shadow prepričal, vam priporočamo, da ga naročite v predprodaji. Tako se boste izognili mesečnim plačilom za storitev. Podjetje sicer obljublja, da bo v prihodnosti svoj izdelek redno posodabljalo in tako zadovoljevalo tudi najzahtevnejše potrošnike.

Galerija – BLADE SHADOW: računalnik, ki podatke shranjuje v oblaku

BLADE SHADOW: računalnik, ki podatke shranjuje v oblakuOdpri galerijo

https_%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F691326%2F851a25f2-498a-4e55-a256-67d790d8abb5 Omni-Pillow: vzglavnik, ki je ‘zlomil’ Kickstarter maxresdefault Aquajet H2: prvi podvodni skuter na svetu DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka DJI Mavic Air: majhen kot telefon, močan kot zver TappLock-02 Tapplock One Smart Padlock: prva pametna ključavnica na prstne odtise · · ·