Blejska ljubezenska zgodba
Utrip mesta · destinacija

Kot da ne bi imeli že dovolj razlogov, da obiščemo Bled, ki je v zimskih mesecih še posebno romantičen, je zdaj v tem slovenskem biseru zaživela nova atrakcija – Blejska ljubezenska zgodba.

”Kako močno žari tvoje srce?’‘ nas sprašuje napis ob Blejskem jezeru, poleg katerega se nahajata stacionarni kolesi. Fitnes na prostem? Ne, pač pa Blejska ljubezenska zgodba, nova blejska atrakcija, kjer s poganjanjem naše srce simbolično zažari v podobi laboda.

PREBERITE ŠE: Pokal Bleda v zimskem plavanju 2017

Poženi kolo, osvetli srce in deli svojo ljubezen s prijatelji. Blejska ljubezenska zgodba se nahaja pod blejsko promenado (poleg rdečega srca, priljubljene fotografske točke ob jezeru), ki je v času božično-novoletnih praznikov spremenjena v praznično promenado s prazničnimi stojnicami.


Najbolj odročni kraji na svetu Top 7: Najbolj osamljeni in odmaknjeni kraji na svetu Najbolj markantni stadioni na svetu Najveličastnejši stadioni na svetu Hotel Excelsior Gallia v Milanu: The Katara Suite The Katara Suite je najboljši hotelski apartma na svetu Zagreb ledeni park Zagreb znova najboljša božična destinacija v Evropi · · ·