BllocZero18-Smart-Phone-00
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Ali spadate med ljudi, ki niso zavezani blagovnim znamkam in radi preizkušajo izdelke različnih proizvajalcev? Potem vam priporočamo, da priložnost, da se dokaže, ponudite telefonu Blloc, minimalističnemu pametnemu telefonu, ki vsebino prikazuje v črno-beli barvi.

Blloc je preprost in minimalističen telefon, ki v ospredje postavlja učinkovitost naprave. Vsebine prikazuje v črno-beli barvi in tako uporabniku pričara edinstveno izkušnjo, hkrati pa prihrani veliko energije. Glavni meni je sestavljen iz številnih ploščic, ki prikazujejo informacije, pomembne za posamezne aplikacije. Tako je že takoj mogoče opaziti navodila za pot v Googlovih Zemljevidih in všečke na Instagramu.

Vse posodobitve, ki jih vaš telefon potrebuje, bodo prikazane na ločeni časovnici. Enako velja tudi za sporočila iz različnih aplikacij (Messenger, Whatsapp).

Naprava se ponaša s Sonyjevo kamero z ločljivostjo 13 MP. Še posebej dobrodošlo je, da bo fotografije mogoče ustvariti tudi v barvnem načinu. Blloc poganja osemjedrni procesor ARM, ob tem pa se lahko telefon pohvali tudi z veliko prostora na bralno-pisalnem pomnilniku.

Prvi kupci bodo telefon prejeli jeseni. Njegova cena je 359 evrov, prednaročite pa ga lahko že danes.

Galerija – Pametni telefon Blloc

Pametni telefon BllocOdpri galerijo
iPhone X Tesla iPhone X Tesla: prestiž v obliki telefona oneplus6 Cenovno ugodni OnePlus 6 preseneča s steklenim ohišjem galaxy-a6 copy Samsung Galaxy A6 in A6+ s kamero za izražanje vaše osebnosti LG G7 ThinQ LG G7 ThinQ: novi LG-jev paradni konj, ki pričara neverjetno zvočno izkušnjo · · · ·