BEBOP - Zvočnik Blossom
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kako v poplavi zvočnikov in ostalih tehnologij izločiti tiste, ki nudijo nekaj več? Težko, ker ima skoraj vsak kakšno najboljšo lastnost. A vseeno, studia Bebop in Lexon sta združila moči in predstavila zvočnik Blossom, ki zaseda posebno mesto med sovrstniki. Zakaj, se sprašujete?

Blossom je prenosni 360-stopinjski zvočnik Bluetooth, ki spominja na obliko razvijajočega se cveta. Oblika, ki bi jo strogo geometrijsko lahko opisali kar narobe obrnjen stožec, ki stoji na valju, in tako daje občutek, kot da spretno lovi ravnotežje, zelo vpliva tudi na kakovost zvoka. Stožec omogoča, da se zvok po prostoru razprši. Ni pa to edina funkcija, ki jo ima. Oblika je namreč tudi zaščita pred občutljivim mehanizmom, ki je nameščen v valjastemu delu. V elastan oblečeno ohišje bo na voljo v različnih barvah. Zvočnik bo opremljen tudi z dvema izhodoma, in sicer za slušalke ter USB.

O ceni in datumu prvih primerkov bo več znanega kmalu. Upamo lahko le, da bo zvenel prav tako dobro, kot je videti.

Glalerija slik: Zvočnik Blossom

BEBOP - Zvočnik BlossomOdpri galerijo
Seaboard Block Tipkovnica za glasbenike Seaboard Block – prenosni glasbeni studio Dual Instant Camera Dual Instant Camera: kamera z dvema objektivoma, ki z rotacijo spreminjata perspektive backpacker-slider-1820x700 Thermacell Backpacker: najboljša zaščita pred komarji 1000-500-citymagazine-cover Prenosni polnilniki baterij: za brezskrben dopust ·