cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bluelounge je inkubator idej, ki nam s svojimi izdelki za tehnološke igračke lajša življenje. In ker vemo, da iščete uporabna darila, s katerimi bi razveselili svoje najbližje in ker tudi vemo, da so tehnološka darila, kot so prenosniki, pametni telefoni, igralne konzole in tablice, najbolj zaželena darila, bodo naslednje ideje odlično dopolnilo za vse iPhone, iPade in ostale pametne naprave, ki so ali se še bodo znašle pod jelko.

Bluelounge ponuja kopico res zanimivih in priročnih rešitev za pametne naprave in nekaj si jih bomo ogledali v nadaljevanju.

CableBox Mini

Atraktivna, sterilno bela škatlica CableBox Mini na eleganten način skrije podolgovat podaljšek s štirimi vtičnicami, vso kablovje, ki vodi iz njega in vse štrleče adapterje, ki sicer tako radi kazijo vašo mizo.

CableDrop

Če vam kabli, kot je tisti od polnilca, med neuporabo stalno polzijo z oziroma za mizo, potem so prilepki CableDrop v črni ali beli barvi idealna rešitev, saj bodo poskrbeli, da ti ne bodo šli nikamor. Ker so objemke prilagodljive, lahko zanje zataknete tudi pisala, ščetko, ipd.

CableClip

Kabli so nagnjeni h temu, da se med prenašanjem zapletajo v neskončnost, a s silikonskimi objemkami CableClip lahko agoniji, kot je zavozlan kabel od polnilca ali od slušalk, naredite konec, pa naj bo še tako živahno.

Casa

Casa ali po naše hiša je stojalo za iPhone in iPad, ki z veliko stila poskrbi, da je med uporabo naprave za mizo udobno vam in napravi.

PREBERITE ŠE: Ideje za darila: 8 dodatkov za iPhone 6

Cool Feet

Cool Feet je komplet štirih elegantnih ”nogic” za prenosnik, za katerimi bodo mimoidoči žvižgali, prenosnik pa se zaradi njih ne bo pregreval.

Kii

Kot veleva Murphy, nam baterije zmanjka takrat, ko je tega najmanj treba in ko v bližini ni napajanja. Lastniki energijsko požrešnih pametnih telefonov se s tem spopadajo na dnevni ravni. Zato lastnikom iPhona priporočamo, da si omislite Kii, drobni polnilec za ”s seboj” v obliki ključa za polnjenje na poti, ki ga imate lahko neopazno na obesku za ključe.

Rolio

Kako tipični so prizori, ko nam pametni telefon med polnjenjem bingljaj ob steni ali počiva ob klobčiču kabla. A z Roliom teh prizorov ne bo več, saj gre za polnilec-stojalo in skrivališče za kabel. Pametni telefon in ta polnilec sta torej kot ”Roilo” in Julija, usojena en drugemu.


pierpaolo-lazzarini-giampaolo-scapigliati-printeroid-iphone-ipad-designboom-09 Printeroid: prenosni tiskalnik za naša iPhone in iPad cover Ideje za darila: 8 dodatkov za iPhone 6 keys-to-go-ipad (1) Logitech Keys-To-Go: iOS tipkovnica ”za s sabo” 1409848066000-dyson-360-eye-hero 2 Dyson 360 Eye: revolucionarni robotski sesalec ·