Batmobile za negativca
Utrip mesta · mobilno

Batman ima v vsakem filmu, v katerem nastopi, svoje unikatno vozilo ali batmobile, s katerim se postavi po robu nepridipravom. Po našem mnenju je bil že skrajni čas, da tudi glavni negativec v teh filmih dobi svojo “makino”. In jo tudi je, Joker se bo od zdaj namreč vozil v avtomobilu BMW i8 Joker edition.

Oblikovalec Rene Turrek si je zamislil že kar nekaj superjunaških avtomobilov, a po vseh protagonistih je končno na vrsto prišel tudi antagonist. Najprej nam pade v oči je najbolj prepoznavna Jokerjeva podoba, in sicer najnovejša iz filma Suicide Squad, ki jo ustvaril Jared Leto. Osnovne barve so zelena, rdeča in srebrna, nanje pa je nato nanešena kopica logotipov in napisov, ki so celo podprti z LED-osvetlitvijo. Navdih je umetnik dobil nikjer drugje kot iz tatujev, ki jih nosi negativec v filmu. Barvna shema je vsekakor originalna in lahko smo prepričani, da boste težko našli vsaj podobno pobarvan avtomobil in zlovešče besede HA HA HA na boku avtomobila. Vsekakor zlovešče in vsekakor primerno negativcu tako velikega kova, kot je Joker.

PREBERITE ŠE: RJASTI BMW I8 – PRIPRAVLJEN NA POSTAPOKALIPSO

Galerija slik: Batmobile za negativca

Batmobile za negativcaOdpri galerijo
Maori 54 MAORI 54 – nenavadno odličen in futurističen gliser BMW i3 - sedaj po izjemni akcijski ceni 10 razlogov ZA nakup električnega avtomobila _DSC4626 Replike starodobnikov za najmlajše gospode lt3ss0dwsxi3d2ti6puc Nova originalna Mazda Miata – MX-5: vse za fanatične ljubitelje legende · · ·