BMW iNext
Utrip mesta · mobilno

S predstavitvijo BMW Vision iNext smo se podali v prihodnost, kakršno si je zamislil BMW. Ta prihodnost predstavlja integracijo vse moderne tehnologije v obliki osebnega avtomobila. Električni avtomobil se je predstavil z obljubo, da bo na novo definiral kakovost časa, ki ga preživimo na poti.

BMW Vision iNext je najnovejši koncept znamke BMW, ki je zasnovan kot ‘kocka’ v velikosti BMW X5, njegovo poslanstvo pa se bo začelo v bližnji prihodnosti. V osnovi gre za modernega električnega BMW-ja, ki ponuja več prostora in napredno tehnologijo. Futurističen dizajn še dodatno poudari prelivajoča se bakrena zunanjost, ki odseva odtenke v razponu od svetlega zlata do temne roza barve. Vse skupaj še dodatno poudarijo modra LED-svetila. Novo tehnologijo predstavljajo izredno tanki žarometi in možnost izbire dveh voznih načinov.

Če se odločimo za vozni način Boost, bomo kontrolo nad avtomobilom prevzeli sami in se podali na avanturo s praktično neslišnim elektromotorjem. Če izberemo možnost ‘Ease’, se bomo prepustili udobju pomirjajočega ambienta in prepustili BMW iNext, da nas avtonomno privede do cilja. S tem boste lahko nadoknadili čas pri branju knjige, zmanjšali zaostanke pri delu ali preprosto uživali v notranjosti, odeto v roza, rjavo in bež barvo. Prihodnost znamke BMW je bližje, kot si mislite, saj so prvi avtomobili iNext obljubljeni že za leto 2021.

Galerija slik: BMW iNext

BMW iNextOdpri galerijo

SEAT Tarraco SEAT Tarraco: največji izmed španskih SUV-jev bikebox24-offen_bmw BikeBox 24: varno domovanje za motorno kolo Audi e-tron Audi e-tron: prvi popolnoma električni Audijev SUV Kia Ceed GT Kia Ceed GT: 201 konjska moč in agresiven dizajn · · · · ·