BMW M2 CS
Utrip mesta · mobilno

BMW ve, kako narediti res vrhunski športni avtomobil. Eden njihovih najboljših modelov vseh časov, pa je zdaj postal še boljši. Predstavljamo vam BMW M2 CS.

BMW M2 je med avtomobilskimi navdušenci znan kot eden zadnjih športnih avtomobilov, ki ponujajo “surovo” in “analogno” izkušnjo vožnje, zahvaljujoč ročnemu menjalniku in pogonu na zadnja kolesa. To se pri novem BMW M2 CS nadaljuje, kot bonus pa zraven dobite še 40 konjskih moči več kot pri predhodniku. 3,0-litrski “twin-turbo” motor tako ustvari 450 KM in 550 nm navora. To pomeni, da od 0 do 100 km/h pospeši v 4 sekudah in doseže najvišjo hitrost 280 km/h.

Seveda pa se nadgradnje ne skrivajo le pod pokrovom motorja. BMW M2 CS ima nove blažilnike z bolj agresivnimi nastavitvami, namenjenimi za na pisto, in večje zavore M Sport. Deležen je bil tudi novih zunanjih dodatkov iz karbona, del paketa pa so tudi lahka 19-palčna aluminijasta platišča v črni ali zlati barvi in ​​izbira štirih zunanjih barv.

V notranjosti M2 CS ostaja bolj ali manj enak predhodniku, vendar pa prejme nekaj športnih dodatkov kot je sredinska konzola iz karbona, sedeži M Sport iz M4 CS in celo ozvočenje Harman Kardon. Čistokrvni športnik vas bo oskubil za vsaj 95.000 evrov.

Galerija: BMW M2 CS

BMW M2 CSOdpri galerijo

Aston Martin Brough Superior AMB 001 Aston Martin Brough Superior AMB 001: prvi motocikel s krilatim emblemom 2020 Mustang Shelby GT500 Ford Mustang Shelby GT 500: najmočnejši Mustang vseh časov Audi A1 Citycarver Audi A1 Citycarver Fisker Ocean Fisker Ocean: električni SUV, ki bo na novo definiral ta avtomobilski razred · ·