BMW M3 Jordan
Utrip mesta · mobilno

Da je Michael Jordan košarkarska legenda, ni nobenega dvoma in prav tako je povsem jasno, da je BMW legenda v avtomobilskem svetu. In ko se ta dva svetova združita, nastane nekaj osupljivega. BMW M3 ki se zgleduje po Air Jordanu.

Za imenom 400Ml stojijo pekinški oblikovalci, še posebno znanih po svojih “grafitarskih” umetninah. Moči so združili s predelovalcem avtomobilov iAcro in s skupnimi močmi ustvarili unikatnega BMW M3. Odet je klasične barve Chicaga, ki jih zasledimo v kolekciji Air Jordan 1. Nikeovo “kljukico” je moč opaziti na straneh avtomobila, na strehi kraljuje ogromen logotip Nike Air , medtem ko sta pokrov motorja in zadnje steklo poslikana s silhueto Michael Jordana med zabijanjem koša. Avto je videti odlično, ker pa je verjetnost, da ga vidite v živo, praktično enaka nič, si le oglejte galerijo, da vem ne uide kakšna podrobnost.

PREBERITE ŠE: ABARTH “695 RIVALE”, ENA OD NAJBOLJŠIH POLETNIH ROMANC

Galerija – BMW M3 Jordan

BMW M3 JordanOdpri galerijo
IMG_9517i Jaguar in Land Rover se predstavita Opel Crossland X Opel Crossland X: ker so manjši SUV-ji preprosto kul coverIMG_9537 Novi Volkswagen Arteon (2017): športni “gran turismo” HYUNDAI i10 Top 10: najboljši mestni avtomobili 2017 · ·