BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre
Utrip mesta · mobilno

Bilo je poleti leta 1988, ko so se pri BMW-ju odločili, da “odrežejo” streho takratnemu BMW-ju M3 in iz njega naredijo visokozmogljivega kabrioleta. Na Bavarskem so zdaj pripravljeni na jubilej, ki s posebno serijo kabrioletov M4 obeležuje ta posebni dogodek izpred treh desetletij.

Posebna serija BMW M4 Covertible Edition 30 Jahre bo narejena v ekskluzivni seriji 300 avtomobilov. Te posebne izvedenke BMW M4 bodo imele paket M Competition in še kopico drugih dodatkov M. Med njimi lahko omenimo prilagodljivo podvozje, izpušni sistem in aktivni diferencial. Poleg tega so 6-valjni 3-litrski biturbo motor še dodatno navili in ima zdaj 450 konjskih moči.

Poleg vse moči in M Competition predelav je bila posebna serija 30 Jahre tudi stilsko dopolnjena. Določeni elementi nas popeljejo tri desetletja nazaj, na kar nas spominja kovinsko modra barva Macao Blue, medtem ko izstopajoča rumena barva Mandarin II uni spominja na barvo Dakar Yellow, ki smo jo lahko občudovali na drugi generaciji kabrioleta M3. Za katerekoli barvo se boste odločili, bodo “ledvičke” v sijoči črni barvi, 20-palčna platišča pa v matirani sivi barvi Obrit Grey.

PREBERITE ŠE: 2018 BMW X4: VRHUNSKI SUV JE Z NOVO GENERACIJO ŠE BOLJŠI IN ŠE DRZNEJŠI

Notranjost je odeta v  usnje Merino in se barvno sklada z zunanjostjo avtomobila. Na pragovih so jasno vidne oznake 30 Jahre Edition. Prav tako boste isti napis našli na armaturni plošči, poleg katerega bo navedena še zaporedna serijska številka avtomobila. Ta posebna serija kabrioletov BMW M4  bo šla zagotovo za med, in če se boste znašli med temi 300 srečneži, vam bo okolica zagotovo zavidala.

Galerija slik: BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre

BMW M4 Convertible Edition 30 JahreOdpri galerijo

Novi Peugeot 508 Peugeot 508: prepričljiv dizajn, moderna notranjost, praktičnost in še kaj Novi Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe: SUV drznega dizajna Novi Volvo V60 Volvo V60: klasičen karavan s stilom, ki ne skopari s praktičnostjo Ferrari 488 Pista Ferrari 488 Pista: nova zverina za dvigovanje pritiska · · · ·