BMW Motorrad in Avtoval
Utrip mesta · mobilno

BMW Motorrad je pričel s posodabljanjem svojih servisnih storitev, Slovenija pa je pri Avtovalu dobila najmodernejši ‘laboratorij’ za popravilo vašega jeklenega konjička.

Podjetje Avtoval iz Grosuplja že vrsto let skrbi za lastnike BMW avtomobilov, še posebno pa so ponosni na svoje servisne storitve motornih koles. V navezi z BMW Motorrad so odprli najmodernejši servis motornih koles v regiji, ki deluje skoraj kot prodajni salon.

BMW Motorrad slogan Naj življenje postane vožnja (Make Life a Rideje bil vodilo pri oblikovanju noveg, modernega servisa. Stranka bo lahko ob motornem kolesu ves čas in bo lahko spremljala, kaj se z njim dogaja. Servis se tako iz ‘temačnega prostora’ seli v ospredje, kar bo strankam omogočilo prijetnejšo izkušnjo.

Udoben kavč, hladilnik s pijačo, svetla notranjost in kopica zanimivih detajlov bodo poskrbeli, da bo čas med servisom motornega kolesa hitro minil. Glede na to, da BMW Motorrad načrtuje v prihodnje prodati preko 200 tisoč motornih koles na leto, bodo takšne pozitivne izkušnje s servisiranjem še kako dobrodošle.

Galerija: BMW Motorrad in Avtoval

BMW Motorrad in AvtovalOdpri galerijo

Audi e-tron Novi Audi e-tron: takšnega Audija še ni bilo creativity-fixed-cars-9 Ko poškoduješ avtomobil: tako ljudje humorno zakrijejo poškodbe Nova Ford Kuga Nova Ford Kuga – bo prava lepotica Porsche 911 Porsche 911 (2019): brezčasna oblika in moderna tehnologija ·