BMW R1100 KHAN
Utrip mesta · mobilno

Ta resnično zanimiv koncept motocikla prikazuje prihodnost znamke BMW, kot si jo je zamislil turški oblikovalec Mehmet Erdem. Ta je v preteklosti ustvaril nekaj motornih in drugih avtomobilskih konceptov v svojem podjetju, ki se ukvarja z dizajnom in ima sedež v Istanbulu. Tako je to že osmi koncept motornega kolesa BMW, ki ima edinstveno in pristno vizijo blagovne znamke BMW v naslednjem obdobju.

Poleg zanimivega imena koncepta se zdi, da je stilizirana oblika KHANA precej primerna za filmsko upodobitev v filmu Blade Runner. Seveda, če bi to vozilo proizvedli, bi ga z veseljem uporabil Rick Deckard. Predvsem zaradi povsem nove zasnove motorja in seveda neverjetnih zmogljivosti, ki jih lahko občudujemo le na papirju. Podobno kot film Blade Runner, ki je znanstvena fantastika, tudi ta koncept skoraj zagotovo ne bo postal realnost. In bo le koncept. Nam je pa vsekakor všeč dramatičnost oblikovanja in estetike, ki kaže drznost in prihodnost tovrstnih izdelkov.

Galerija slik: BMW R1100 KHAN

BMW R1100 KHAN Odpri galerijo

McLaren 720S Black And Gold McLaren 720S Black And Gold: edinstvena zlato-črna umetnina BeFunky Collage Volkswagen T-Cross: novi križanec v velikosti Volkswagen Pola Aston Martin Vantage Aston Martin Vantage: je to najlepši Aston Martin? cover-fisker Podjetje Fisker napovedalo baterijo z dosegom 800 kilometrov, ki se napolni v zgolj 60 sekundah