P90144103-highRes
Utrip mesta · mobilno

BMW predstavlja najnovejšo generacijo koles, ki je krojena po meri divezifikacije potreb. Tako si v njihovi kolekciji lahko izberete gorska kolesa ali pa tista nekoliko bolj nenavadna. Kakšna? Preverite v članku!

BMW zadnjih 60 let ustvarja inovativna visokokvalitetna kolesa in je v svoji panogi večkrat bil v vlogi pionirja. V 50. letih je BMW izdelal prvo kolo, narejeno iz aluminija, materiala, ki je v industriji postal popularen šele 30 let kasneje. BMW inženirji so igrali odločilno vlogo pri razvoju sprednjega vzmetenja, ko so na gorsko kolo prenesli vzmetenje motornega kolesa. Premični mehanizem, uporabljen na BMW G kolesu na prelomu tisočletja je tudi predstavlja pionirski razvoj v industriji. Okvirji, dizajnirani s strani DesignworskUSA za drugo in sedaj tudi za tretjo generacijo BMW koles so poudarjene izjave dizajna. BMW tako prav zares postavlja mejnike na področju tehnologij koles, pa čeprav je dosti bolj priznan na drugih področjih in predvsem po eni od vodilnih pozicij v avto industriji.

Kolekcija 2014 ni inovativna samo v smislu svojega dizajna, pač pa vključuje širok spekter novih tehničnih lastnosti. Poleg inovacij s strani samega BMW, so novi modeli opremljeni s komponentami vrhunskih proizvajalcev, kot so Shimano in Suntour. Hidroformiran okvir, ki je izdelan s pomočjo najsodobnejše tehnologije, je robusten in lahek ter zagotavlja optimalno učinkovitost z maksimalnim prenosom moči ob minimalnem naporu.

Oglejte si galerijo – BMW kolekcija koles 2014

Odpri galerijo
cover Ali je to novi Mercedes razred G? nce-tesla-model-s-convertible-001-1 Tesla S deležna cabrio tretmaja megatovornjak Najbolj odbit zasebni megatovornjak na svetu 2015-nissan-murano-01-1 Nissan Murano v tretje še bolj nastopaški in prestižen ·