BMW X6 Vantablack
Utrip mesta · mobilno

BMW X6 Vantablack je odet v barvo, ki lahko črne stvari in predmete spremeni v še bolj črne. Pri drugih barvah je efekt še toliko močnejši, črnina pa zabriše vse robove in linije.

Novi BMW X6 se bo pred publiko predstavil na avtosalonu v Frankfurtu in to na prav poseben način. Morda boste težko občudovali njegove linije, saj so ga odeli v barvo z imenom Vantablack VBx2, ki vpije več kot 99% svetlobe. Velja za najbolj črno barvo na svetu, ustvarijo pa jo s pomočjo karbonskih nano cevk. Na najbolj črnem BMW-ju na svetu tako izstopajo zgolj neobarvani deli, kot so ‘ledvičke’ in luči, ostalo pa je enostavno črnina, pri kateri ne moremo razločit linij. Na ta način pri BMW-ju dražijo z novim modelom X6, a zgolj deloma, saj si je obliko, ki bi sicer zapolnila črnino, skoraj nemogoče predstavljati.

Galerija: BMW X6 Vantablack

BMW X6 VantablackOdpri galerijo
Volkswagen ID. Buggy Volkswagen ID. Buggy: off-road na okolju prijazen način ezgif.com-webp-to-jpg (9) Segway Ninebot KickScooter T60: pametni električni skiro, ki ga lahko vodi umetna inteligenca Pininfarina Battista Pininfarina Battista: luksuzni “grand tour” hiperavtomobil Harley-Davidson električni poganjalček Harley-Davidson: električni poganjalček za najmlajše ‘motoriste’ ·