Z izdatno uporabo CGI tehnologije je možno gledalci povsem pristno prikazati tudi takšno nevarno in natančno drift vožnjo. Kljub vsemu pa gre zgolj za navidezno resnično okolje.
Utrip mesta · mobilno

Kanadska podružnica BMWja, se je domislila zanimive promocije novega M4, ki so ga postavili v zanj najbolj domače okolje – na pisto in za volan postavili voznika veščega driftanja. Do sedaj nič posebnega boste rekli. Kaj pa če vam povemo, da je moral voznik z driftanjem premagati progo postavljeno na pravo pravcato letalonosilko?

To pa je že povsem druga zgodba, kajne? No omenjen video so res da posneli na pisti, ampak za nekaj tako drznega kakor prikazuje video posnetek, pa se vendarle niso odločili. Z uporabe napredne računalniške tehnologije pa je možno BMW M4 pri izredno natančnem driftingu prestaviti tudi na ogromno ladjo, končni izdelek in kako verjetna ta dejansko je, pa si poglejte v priloženem video posnetku.

wm_homepage_slide_05 Najdražji avto na svetu ne prihaja iz Evrope ali Amerike…ampak iz Libanona 2015-VW-Passat-B8-18 VW passat B8 – vremenska napoved za jesen: velika možnost vetra passat VW-Beetle-Dune-Concept-9[3] Z VW Beetlom Dune na plažo ali na smučanje cover-c4-cactus Citroën C4 cactus: Ko filozofija avtomobilske blagovne znamke zopet postane zabavna · ·