BohinjSKI FLYer
Utrip mesta · destinacija

Ste siti biti samo gledalec na smučarskih skokih? Zdaj lahko na smučeh poletite preko dolžine svetovnega rekorda (251,5 m) in istočasno podrete še slovenski rekord, ki ga z 250 metri drži Peter Prevc. Medtem ko so v Planici nedavno nad skakalnico napeli jeklenico, so nekaj podobnega storili tudi v Bohinju, kjer so skakalni center na Poljah opremili z napravo za simulacijo skokov, sploh prvo takšno v Sloveniji. Atrakcija BohinjSKI FLYer se trži na prvi platformi za množično financiranje TravelStarter, ki je namenjena zgolj s turizmom povezanimi projekti in je prav tako plod slovenskega znanja.

Vas zanima, kaj pomeni na smučkah za skakanje poleteti 250 metrov daleč? In to brez znanja, brez obvladanja tehnike? Od zdaj lahko na lastni koži občutite kako se v zraku počutijo Peter Prevc in druščina v skakalnem centru na Poljah, ki je od Bohinjskega jezera oddaljen vsega 3 kilometre.

PREBERITE ŠE: Nad planiško Velikanko se odpira najbolj strm Zip Line na svetu!

Bohinj poleg klasičnega oddiha ponuja tudi številne adrenalinske atrakcije, kot so adrenalinski park, kanjoning, zdaj pa je bogatejši še za simulacijo skokov BohinjSKI FLYer, 300-metrska jeklenica pa se pne nad Hansenovo skakalnico. Naprava je namenjena varnemu treningu, pa tudi vsem, ki bi si želeli izkusiti razburljivost skakalnega športa. Si upate?


Prvi peščeni hotel na svetu Prvi peščeni hotel na svetu Zand Hotel čaka na vašo rezervacijo Herbal glamping resort Ljubno Herbal glamping resort Ljubno: prestižno kampiranje v zavetju Savinjskih Alp Hotel Not Hotel Hotel Not Hotel – hotel, kjer je vsaka soba drugače tematsko obarvana Hotel Dolomiten Residenz - Sporthotel Sillian Sillian – (k)raj za aktiven oddih ob vseh letnih časih · ·