Boleča dejanja, ki nakazujejo, da je vajino razmerje v nevarnosti
V zraku · odnosi

Za vsako majhno stvar ni potrebno delati scen, vendar če vaša ljubezen počne določene stvari, ki vam zarežejo v srce, je to lahko znak, da je vajino razmerje v nevarnosti.

Včasih dobimo v želodcu neprijeten občutek, da želi naš partner/naša partnerica končati zvezo. Težko pokažemo s prstom in razložimo, od kje ta občutek, po drugi strani pa so drobni znaki vsepovsod. In kako se odzvati takrat? Vse je seveda boljše od glave globoko zakopane v pesek! Poskusita se pogovoriti – v najslabšem primeru je za oba vseeno bolje, da zvezo končata, če je eden od vaju v njej nesrečen.

Ko je vajino razmerje v nevarnosti …

Pogovori o skupni prihodnosti postanejo redkejši.

Če se vse manj pogovarjata o skupni prihodnosti, je eden od razlogov lahko tudi to, da jo eden izmed vaju ali pa morda oba, ne vidita. To je lahko tudi pokazatelj nerazrešene krize ali konflikta. 

Tvoja ljubezen se ne ukvarja več z vajinimi konflikti.

Vsak odnos ima tudi svoje konflikte in težave. Ti so priložnost za rast, povezovanje in poglabljanje intime. Vendar je ukvarjanje s konflikti tudi naporno, zahteva veliko energije, predanosti in zaupanja v odnos. Če se tvoji ljubezni ne ljubi več vlagati energije v razreševanje konfliktov, si morda te zveze niti ne želi več. 

Skupno druženje ni več vajina prioriteta.

Vsak odnos pride do obdobij, ko partnerja nimata veliko časa drug za drugega. Življenje je sestavljeno še iz marsičesa drugega kot partnerskega odnosa in zaljubljenosti. Če opazita, da se je to obdobje, ko enemu od vaju odnos ni več prioriteta, razlezlo čez vse meje, začnita ukrepati. 

Vaša ljubezen je ves čas slabe volje.

Če je vaša ljubezen prekomerno znervirana in imate občutek da mu/ji ves čas greste na živce, je to znak za alarm. Izvedite, kaj ga/jo muči. Poskusi se upreti paniki in jezi. Izberite pravi trenutek, da ga/jo povprašaš, od kod izvira razdražljivost. 

Lepa in pametna dekleta vso velikokrat samska: to je razlog, zakaj! Lepa in pametna dekleta so velikokrat samska: to je razlog, zakaj! Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti Ženske erogene cone, ki jim moški posvečate premalo pozornosti 6 razlogov zakaj mislite, da nikoli več ne boste zares ljubili in zakaj se motite. 6 razlogov, zakaj mislite, da nikoli več ne boste zares ljubili in zakaj se motite shutterstock_1092530456 To so osnovna znanstvena dejstva o varanju, ki bi jih moral poznati prav vsak · · ·