OXYMORON-Desk-Anna-Lotova-1
Utrip mesta · dom

Po dolgotrajnem raziskovanju je oblikovalka Anna Lotova zastavila projekt, ki naj bi idealiziral delovni prostor doma. Funcionalnost pred obliko, oziroma oblika, ki je lahko udobna, a kljub temu privlačna. Tako je nastal je projekt OXYMORON desk.

Sama mizo tvori dvoje vodilnih materialov, ki skupaj ustvarjata odlično oblikovno idejo. Alcantara v povezavi s peno, deluje kot navidezni sedvič odet v iveral plošče delovne površine. Prostor med penama naj bi služil, kot odlagališče za papirje in različne predmete. Prav tako, pa bi uporabniku omogočal drugačno izkušnjo shranjevanja.

Miza je polna presenečenj in odlagalnih “kotičkov”, preko kateih uporabnik doživlja drugačno uporabniško izkušnjo mize. 

Dotik in načelna nezdružljivost materialov pomeni pot v novo izkušnjo uporabnosti. Tako miza prej predmet, ki ga povezujemo z občutki trdih materialov, postane objekt, ki lahko nudi tudi užitek mehkega.

Enostavno in genialno.

Odpri galerijo

Čudovita domača pisarna Najlepše ideje za urejeno domačo pisarno miza-kaseta Inovativna miza kot retro kaseta Twine Twine – navdih za lastnoročno prenovo doma open-sesame-book-case-opens-like-door-1 Knjižna omara kot skrivnostna vrata · · · ·