Bombardier Challenger 350: luksuz nad oblaki
Utrip mesta · mobilno

Letala Bombardier se lahko pohvalijo z laskavim nazivom najbolje prodajanih poslovnih letal v zadnjem desetletju. Za ta dosežek je potrebno vložiti veliko truda, gostom pa ponuditi najboljšo tehnologijo in luksuz, ki mu ni para. Bombardier Challenger 350 se poslužuje iste formule in ponuja ravno to, luksuz med oblaki, primeren posameznikovim željam.

Bombardier Challenger 350 v sebi združuje visoko zmogljivost, moderno tehnologijo in luksuz, ki ustreza lastnikovim željam in okusu. Na krovu poslovnega letala je prav vsak del skrbno oblikovan, da bi potnikom pričarali nepozabno doživetje med in nad oblaki.

Bombardier Challenger 350 ima dovolj prostora za 10 ljudi, ki imajo na voljo udobne stole, ki jih je mogoče premikati v več smereh. Ob prihodu jih pozdravi lesen in kamnit pod, da bi se počutili karseda domače. Kovinsko okrasje in pametne zložljive mizice povečajo občutek udobja in prostornosti, medtem ko velika okna in zasloni na dotik pripomorejo k pravemu razmerju med estetiko in ergonomijo.

Bombardier Challenger 350 ima v sebi najnovejšo tehnologijo, ki omogoča potnikom, da imajo nastavitve potniške kabine v svojih rokah. Informacijsko zabavni sistem omogoča nemoteno gledanje filmov na visoko resolucijskih zaslonih, ki so trenutno najboljši v razredu, ali pa se posvetijo delu in so stalno povezani s svetom preko internetnega signala.

Kristalno čist zvok prihaja iz vgrajenih zvočnikov, ki so prav tako vodilni v poslovnem razredu. Ob nakupu letala bodoči lastnik sodeluje z ekipo notranjih oblikovalcev letala Bombardier Challenger 350, da pripravijo tega po naročnikovem okusu. Bodoči lastnik lahko prinese slike svojega doma in si izbere priljubljene barve, da bi se v letalu počutil karseda domače.

Poslovno letalo tudi med letom ne razočara. S polnim tankom goriva in ob maksimalni zasedenosti lahko potuje 3200 navtičnih milj daleč in leti skoraj 14 kilometrov visoko, zaradi česar lahko prispe na cilj hitreje in učinkoviteje, saj leti nad komercialnim potniškim prometom in se izogne nevšečnostim z vremenom.

Za udoben let poskrbijo skrbno izdelana krila, motorji in pristajalno podvozje. Ko gre za luksuz med oblaki, bomo težko našli kaj primernejšega, kot je poslovno letalo Bombardier.

Galerija: Bombardier Challenger 350

Bombardier Challenger 350Odpri galerijo

BMW X3 M in BMW X4 M BMW X3 M in X4 M: naviti različici bavarskih SUV-jev Project Valkyrie Project Valkyrie: od magistrske naloge do največje jahte na svetu Alpina B7 Alpina B7: admiralska limuzina z dodatnim šarmom Gocycle GX Gocycle GX: električno kolo, ki ga je mogoče zložiti v manj kot 10 sekundah · ·