Venice-Royale
Kulturni izbor · film

Eden od najpriljubljenejših filmskih junakov James Bond se namerava vrniti leta 2019 v novem filmu. Kdo ga bo igral, še ni znano.

Že vse od zadnjega filma Spectre (2015) se namiguje, da se utegne Daniel Craig posloviti od slavne vloge. Govorice je tudi sam podžigal z izjavo, da bi si raje prerezal žile, kot pa še enkrat igral Bonda. Od takrat je bojda obrnil ploščo in zelo verjetno se bo vrnil še za en film, ki bi mu nanesel tudi gromozanske vsote denarja. Bondovo pesem naj bi spet zapela Adele, ki je oboževalce že navdušila s pesmijo Skyfall, ki je bila tema istoimenske bodniade.

Kdo bo režiser, je tudi še skrivnost, naj bi bil pa velika želja producentov Britanec Christopher Nolan, ki trenutno žanje uspehe z vojno dramo Dunkirk (2017). Ali se bo producentom želja uresničila in bodo za naslednjega Bonda ujeli tako Craiga ter Nolana, pa bo treba še malo počakati.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: A WRINKLE IN TIME (2018)

theevilwithin_still_06 3 filmi letošnjega Grossmanna, ki jih morate videti ready-player-one-tye-sheridan Filmski napovednik: Ready Player One (2018) DRU IN GRU Nagradna igra: podarjamo vstopnice za ogled Jaz, baraba 3 Kdo je Snežak? Filmski napovednik: Snežak (The Snowman, 2017) · · ·