Borderline, Frontiers of Peace: meje Evrope
V zraku · buzz buzz

Meje med državami v Evropi so z nastopom Evropske unije in šengenskega območja padle. Nekoč sprte/podjarmljene države danes živijo v sožitju, kar odseva tudi stanje na mejah oz. nekdanjih mejnih prehodih, kjer so nekoč stali zidovi in vojaki, kasneje pa cariniki, danes pa komaj opazimo, da smo na območju, ki deli državi oz. države. Oglejte si serijo fotografij Borderline, Frontiers of Peace, ki prikazuje, kako izgledajo meje med državami v Evropi.

Meje med državami v Evropi so danes zabrisane. Čeprav države ostajajo lastne entitete, so meje in mejni prehodi, ki so nekoč grobo zarezali med države, stvar preteklosti. Danes so to eni najbolj mirnih kotičkov v Evropi!

PREBERITE ŠE: Fotografije državnih mej po svetu

Te zanima, kako so danes videti meje med državami v Evropi? Fotograf Valerio Vincenzo je posnel serijo Borderline, Frontiers of Peace, v kateri najdemo fotografije z večine mej med evropskimi državami, ki nas s svojo mirnostjo spomnijo, da je mogoče živeti v miru in harmoniji.

Borderline, Frontiers of Peace: miroljubne meje EvropeOdpri galerijo
Trik z žogico in ogledalom Posnetek z žogico in ogledalom, ki si ga ne boste znali pojasniti Podzemne sobe Borderlife: skrivne podzemne sobe Taylor Swift v Applovem oglasu za Apple Music Taylor Swift v Applovi reklami pogrne na celi črti! Marylin Monroe preden je bila slavna Redke fotografije Marilyn Monroe, ko je bila stara komaj 20 let ·