dom_3_dobrodosla pomoc
Utrip mesta · dom

Likanje je za večino nujno zlo, zato se razveselimo vsakega izdelka, ki nam to nadležno opravilo vsaj malo olajša. Sensixx’x DA50 EditionRosso je likalnik, ki je ergonomsko oblikovan, ročaj Soft-Touch in nova opora za palec pa poskrbita, da je likanje preprosto in udobno.

Likalna ploskev CeraniumGlisse s tehnologijo AdvancedSteamSystem je iz posebnega materiala, zaradi česar po njej lepo drsijo tkanine vseh vrst, kar zagotavlja popolne rezultate likanja. 3AntiCalc s funkcijama SelfClean in Calc’nClean pa poskrbi za dolgo življenjsko dobo, saj preprečuje nastajanje vodnega kamna v napravi in tako dolgoročno ohranja njeno nemoteno delovanje.


Zares simpatični stoli / Stoli s "karakterjem" / Irine Neacsu Simpatično navihani stoli romunske oblikovalke Irine Neacsu Nest Shoe Rack freestanding Enostavno najboljše stojalo za čevlje – Nest Shoe Rack Gugalnica za vsak dom Gugalnica, ki navdušuje Le kdo si ne bi takšnih pripomočkov želel v svoji kuhinji? Sodobno oblikovani industrijski kuhinjski pripomočki ·