Bose  SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu
V zraku · tehnologija · gadgeti

Obstajata dva načina poslušanja glasbe. Prvi je z zvočniki, drugi s slušalkami. Prvi način vas ne izolira od okolice, drugi vam nudi intimo, a ‘ugasne’ svet okoli vas. Kaj pa, če obstaja še kaj vmes? Nekaj, kar združi oba načina? Pravzaprav obstaja. Nastal je kje drugje kot pri Boseju.

Bose SoundWear Companion je zvočnik, ki ga boste nosili okoli vratu.

Tako boste glasbo ‘imeli zase’, hkrati pa boste lahko pozorni tudi na dogajanje v okolici. Zahvaljujoč tehnologiji waveguide, ki se nahaja v dveh 11-palčnih zvočnikih, bo zvok bogat in globok. Zvočnik SoundWear je opremljen tudi z mikrofonom, v katerega boste lahko izgovarjali ukaze za Siri ali Google Assistant, ter s tipko za telefonske klice. Baterija omogoča za celih 12 ur uporabe, če pa se vam mudi, jo v petnajstih minutah lahko napolnite za 3 ure poslušanja. Zvočnik je tudi odporen proti vodi in potu, tako da ga nosite brez strahu tudi v vročih dneh. Prek povezave Bluetooth boste z aplikacijo Bose Connect lahko spreminjali nastavitve, izbirali med različnimi skladbami in tako naprej. Osnovna barva je črna, so pa na voljo še siva, modra ter vijoličasta.

SoundWear Companion je lahko vaš za 250 evrov.

Galerija-Bose SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratu

Bose SoundWear Companion: zvočnik za okoli vratuOdpri galerijo

Cinera Theater Headset – kinodvorana z domačega fotelja Cinera Theater Headset: kinodvorana z domačega fotelja 1000-500-citymagazine-cover Google Home Mini: tokrat v miniaturni različici ZX300 Sony Walkman NW-ZX300: za nemoteno uživanje v glasbi Polaroid-Onestep-2-Camera-3 Polaroid OneStep 2, dobrodošel nazaj! · · ·