Stol iz bambusa Bow Tie Chair
Utrip mesta · dom

Stol metuljčkaste oblike Bow Tie Chair je delo Scotta Lina iz tajvanskega Gridesign Studia in glede na poreklo ne preseneča, da je narejen iz bambusa. Na voljo je prekajena temnejša in neprekajena svetlejša različica, obe pa sta izdelani iz serij trinajstih ukrivljenih kosov laminiranega bambusa.

Bow Tie Chair je edinstven stol iz bambusa metuljčkaste oblike. Njegova preprosta, a sila zanimiva oblika pa ne služi zgolj estetski funkciji, ampak nudi tudi tri prostore za shranjevanje (direktno pod sedalom in ob strani).

PREBERITE ŠE: Mobilité = skejt + delavniški stol

In ne samo, da je Bow Tie Chair uporaben in dekorativni kos pohištva, konstrukcija omogoča stalno zračenje, zato vam med sedenjem v ”tazadnjo” nikoli ne bo vroče, pa naj se živo srebro povzpne še tako visoko.

Stol iz bambusa Bow Tie ChairOdpri galerijo
Prikupni gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Prikupni, originalni in praktični. Gospodinjski pripomočki, ki bodo poživili dom. Mobilité je kombinacija skejta in delavniškrga stola Mobilité = skejt + delavniški stol Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična 10-SNAP-by-Be-elastic SNAP – ustvarimo si svoje pohištvo #kickstarter · ·