Foto: Alessio Albi
V zraku · buzz buzz

Italijanski umetnik Alessio Albi je mojster razpoloženjske fotografije. Nadarjeni fotograf za božanske portrete uporablja le igro naravne svetlobe, zloveščih senc in očarljivega naravnega okolja, ki ga nudi njegovo rojstno mesto Perugia.

Mladi nadarjeni umetnik Alessio Albi, za katerega bi lahko trdili, da se je rodil s fotoaparatom v rokah, je drugače poklicni nutricionist. Pri svojem ustvarjanju najraje dela z ženskimi modeli, ki zasanjano gledajo v svet in naravno svetlobo, ki včasih deluje skoraj filmsko.

PREBERITE ŠE: Zanimiva ”uničena” slikarska dela kulumbijskega umetnika

Njegovi božanski razpoloženjski porterti so pravi dokaz, da ve kaj je dobra svetloba in predvsem kako jo ujeti. In to brez raznovrstnih pripomočkov, ki jih drugače uporabljajo fotografi. Všeč so nam tudi toni, ki jih ima očitno najraje – umirjeni podtoni, ki spominjajo na starinske filme in nekoliko zlovešče pravljice.

Odpri galerijo

 

Hans_-_Anna_Heart Sinhronizirano: ko napovednik za »50 odtenkov sive« sreča risanko »Ledeno kraljestvo« Rubikova kocka 10 najbolj prodajanih produktov na svetu Jaguar proti aligatorju Živalski dvoboj: Jaguar proti aligatorju Zahvala sledilcem. Helene Meldahl: Dekle z najbolj kreativnimi selfiji na Instagramu · ·