542c2ece88b9fb30_MCDHAPO_EC030_H
Utrip mesta · destinacija

Tukaj je veseli december, pred vrati je praznična sezona, pred nami so božični prazniki. Universal Studios Hollywood ima v rokavu dodatno presenečenje za ljubitelje Harryja Potterja. Park Meryascoveene so namreč spremenili v prekrasno zimsko vasico, kjer lahko zdaj preživite božič.

Čarovniška vasica vam daje to zimo možnost, da se potepate po tlakovanih ulicah, brskate po prazničnih stojnicah, gledate skozi lepo okrašena okna, vse skupaj pa spremlja zbor z Bradavičarke.

Srečni obiskovalci imajo zvečer, ko pade mrak, priložnost obiskovati glasbeni in svetlobni spektakel, ki se odvija na pročelju najbolj znane čarovniške šole na svetu, na Bradavičarki. Seveda ne bo manjkal niti maslenušek.
Če kdaj, potem je zdaj čas, da kupite nizkocenovno karto, ki vas bo odpeljala v Kalifornijo.

2015_08_16_Drsalisce_Bled_rend_04 Blejsko drsališče z razgledom: najbolj romantično drsališče pri nas Film and Television V hotelu Plaza imate priložnost, da živite kot Kevin iz Sam doma vipp-shelter-exterior-9-0_2 Vipp: hotelska veriga nekoliko drugače pri_60721878-e1511306100549 Preselite se v švicarsko vasico Albinen in zaslužite neverjetno vsoto · · · ·