1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

V svetu videoigric se stavek ‘zdaj imam pa res dovolj igračk’ najbrž ne sliši prav pogosto. Proizvajalci ves čas skrbijo, da se uporabnikom cedijo sline ob novih igricah, napravicah, tehnikah in možnostih. In december je pravi čas, da si igričarji katero od novosti zaželijo in jih pričaka pod novoletno smrečico. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, ki bodo razveselili vašega igričarja.

V iztekajočem letu je bilo na trgu videoigric precej pestro. Tistim najbolj predane lahko kupite knjigo o zgodovini videoigric. Potem je tu precej lep nabor igric, od Super Mario Oddisey, Splatoon 2, Persona 5 pa do Horizon: Zero Dawn. Med napravicami pa kraljujejo Xbox One X, miška Steelseries Rival 310, slušalke Razer Tiamat 2.2 in še kar nekaj njih. Poglejmo si jih.

Galerija – Božična darila za igričarje

Božična darila za igričarjeOdpri galerijo

cover-huawei Le kaj imajo skupnega Porsche, Leica in Lewandowski? this-is-the-cool-new-easter-egg-thats-revealed-when-you-search-for-christmas-on-google-4-crop-1512657265-946x631 copy Skriti trik, ki tvoj Google preobleče v božično opravo choosing-a_plan_for_light_internet_use Kako poslušati posnetke, ki jih skrivaj snema tvoj telefon? shutterstock_639667525 5 načinov, kako zmanjšati račun za mobilni telefon · · · · · · · ·