12000-500-citymagazine-cover
V zraku · buzz buzz

Čas mrzličnega nakupovanja božičnih daril se hitro približuje. Vendar pa nam velikokrat sploh ni jasno, kaj naj podarimo našim najbližjim. Tokrat vam bomo pomagali z idejami za dekleta, sestre, mame in najboljše prijateljice. Lepega seta kozmetike se redkokatera brani. Poglejte si , katera so najboljša božična darila za ljubiteljice kozmetike in nege.

Čudovito je prejeti božična darila, še večja magija pa je v tem, da bližnjim podarimo nekaj, česar so res veseli. Če še nimate idej, kaj podariti najbližjim prijateljicam, hčerkam, mamam in ženam, vam lahko tale članek nekoliko razjasni obzorja. Le redko se namreč najde dekle, ki ne bi bilo veselo kozmetike in izdelkov za nego kože. Za več idej si oglejte spodnjo fotogalerijo.

Božična darila za ljubiteljice kozmetike in nege:

PREBERITE ŠE: Božiča darila za ženske, ki nimajo dlake na jeziku

Set šmink CliniqueOdpri galerijo

SLIKA ŠT. 1 Biseri Slovenije: darila za ljubitelje slovenskega oblikovanja VmN49xl Če se oblačiš kot Batman, si lahko uspešnejši, pravi znanost Coca-Colina Akademija za mlade Petra Robnik: »Izobražen in usposobljen športnik je dober vzornik mladim.« BeFunky Collage Pantone: barva leta 2018 je ultravijolična (“ultra violet”) · · · · · · · · · ·