cover-foto-bozicna-jelka
V zraku · buzz buzz

Praznično obdobje je čas, ko je več časa za ustvarjanje. Če niste tip ”hand made” voščilnic, radi pa opazujete svet skozi fotografsko lečo, lahko nastane čudovita umetnost.

Vse je je pričelo čisto spontano. Nekdo je pred časom naredil zanimivo fotografijo osvetljene tipkovnice in jo objavil na Reddit. Fotografijo je posnel na način, da vizualno deluje, da tipke letijo ven iz tipkovnice. Ustvarjanje iluzije je sprožilo nadaljevalni val in ker so se ravno pričela po domovih postavljati božična drevesca, so bila ta – logično – naslednji objekt fotografiranja. Vsak dan se je na spletu pojavila vrsta zanimivih fotografij drevesc, iz katerih potujejo lučke. Kar potrebujemo za tovrstno fotografijo je zrcalnorefleksni fotoaparat, zanimiv vir svetlobe (božično drevesce, se ve!), stabiliziramo fotoaparat, znižamo ISO in škljoc, škljoc, škljoc.

Božično drevo Odpri galerijo
maxresdefault (1) Fotografski dvoboj med Messijem in Bryantom jammies Družinska božična voščilnica, ki je navdušila svet Pin-Up Milk / Jaroslaw Wieckzorkiewicz Mlečna pin-up dekleta Ben in mala Olivia sta poustvarila poročne fotografije v novem domu iz leta 2009. Ganljive fotografije v spomin preminuli ženi in mami · ·