PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Se v vašem ožjem družinskem ali prijateljskem krogu nahaja zapriseženega modna navdušenka ali ‘fashionista’? Potem smo vam ravnokar olajšali lov za popolnim darilom. Tukaj so ideje za božično-novoletna darila za ženske, ki živijo za modo.

Ljubiteljice mode boste nedvomno navdušili, če jim boste letos pod smrečico pustili kakšno modno darilo, ki jim bo še dodatno zapolnilo že tako ali tako polno omaro. Če dekle ali žensko dobro poznate, lahko posežete po čevljih ali oblačilih, sicer pa se raje držite na ‘varni stran’ in izberite it modne dodatke, za katere veste, da jim bodo z veseljem nosile. Poglejte si naše ideje za božično-novoletna darila za ženske, ki so ljubiteljice mode.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za ljubiteljice kozmetike

Galerija – božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke

Božično-novoletna darila za ženske: Banana RepublicOdpri galerijo

Elsa Pataky v mjuziklu za znamko Women's Secret. Women’s Secret želi biti kot Victoria’s Secret, najbolj seksi spodnje perilo Modni trendi 2016: plesalke zaslužne za nov trend s hlačnimi nogavicami črtalo za oči Lepotni trendi 2016: črtalo za oči v barvah sladkorne paličice (“candy cane”) Priprave na modno revijo Victoria's Secret Fashion Show 2016 Pogledali smo v zakulisje priprav na Victoria’s Secret Fashion Show 2016 · · · · · · ·